Coneixes els packs escolars RUBIO?

Packs amb tots els quaderns que necessiten els infants per a reforçar el curs escolar. Des dels 3 fins als 11 anys.

També hi pots triar per matèries

Primers passos

Per a arribar a qualsevol part el més important és fer el primer pas. Per això, abans de l'aprenentatge de l'escriptura, les activitats de preescriptura faciliten la maduració perceptiva i motriu prèvia dels més petits..

Majúscules

Les majúscules faciliten la lectura i escriptura, ja que a diferència de les minúscules, no requereixen enllaços. Per això, és una idea genial que els infants realitzin l'aproximació a les lletres mitjançant majúscules clares.

Escriptura

Els infants aprendran a escriure de forma afermada, superant-se i millorant el típic tremolor de les primeres lletres.

Operacions

Aquesta col·lecció permet desenvolupar el nivell de competència matemàtica dels infants, i fomenta l'amor cap als elements matemàtics.

Competència matemàtica

L'objectiu de la col·lecció és fomentar la capacitat de raonament logicomatemàtic dels nens, mitjançant la diversió i el joc.

Competència lectora

Aquesta col·lecció ajuda els nens a entrenar la lectura comprensiva gràcies a 4 petites lectures incloses en cada quadern.

Vacances

Entre gelat i gelat, piscina, platja i migdiades d'estiu, ve genial fer activitats de repàs i mantenir la ment desperta! Aquests divertits quaderns compten amb 44 pàgines en les quals treballem amb jocs, entretinguts exercicis i dibuixos per a repassar llenguatge, matemàtiques o ciències naturals i socials.

Els teus favorits

Descobreix quins són els quaderns RUBIO en català que més es venen